בעיה בעור

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/09/2016 | 16:48 | מאת: עמיר

אני סובל מסבוריאזיס כבר כמה שנים. אני לוקח באופן קבוע לאחר הוראות רופא פעמיים בשבוע 10 מילגרם קיורטן. עוזר לי מאוד באיזור הפנים ובכלל. אני חופף עם הד אנד שולדרס באופן יומיומי ומשאיר אותו כמה דקות על הקרקפת וגם עם אגיספור. בחודש וחצי האחרונים יש לי בעורף ובגב העליון אדמומיות קלה ותחושת יובש באיזור זה ובחיבור בין הצוואר לעצמות החזה. האם זה כתוצאה מתופעות הלוואי של הקיורטן? האם יכול להיות שמחשיפה לשמש זה קורה? האם יכול להיות שהתפתח לי סוג של פסוריאזיס? פסוריאזיס אינברסה אולי? תודה על העזרה....

04/10/2016 | 02:26 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

השאלות טובות, תשובות קשה לספק באופן תיאורטי ובלי לראות מה המצב בדיוק. קיורטן במינון שאתה נוטל לא אמור לגרום ליובש דרמטי. חשיפה לשמש בהחלט יכולה לגרום לקילוף עור. זה לא מתאים לפסוריאזיס אינברסה. בקיצור, גש לרופא

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה