פסוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/09/2016 | 15:15 | מאת: רותם

לפני כמה שנים ביקרתי אצל רופא שנתן לי בטאקורטן תמיסה לקרקפת שמאוד עזרה, מידי פעם אני מבקש מרופא המשפחה לתת לי מרשם לתרופה הזאת,כי היא עוזרת להוריד באופן משמעותי את הגרד שיש לי וגם מעלימה לתקופה את הקשקשים, רציתי לשאול האם יש סכנה לשימוש יתר בתמיסה הנ"ל דבר נוסף האם יש לך מרפאה גם בת"א?

22/09/2016 | 20:50 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לא ממליץ על שימוש קבוע או חוזר בתמיסת בטקורטן. יש לזה פוטנציאל ליצור החמרה גוברת ומתמשכת של הפסוריאזיס. שמפו אלפוסיל וקסמיאול עדיפים לדעתי. אין לי מרפאה בת"א.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה