ים המלח ועזרה לפסוריאזיס בציפורנים ובקפלים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

12/09/2016 | 17:10 | מאת: ר

האם שהייה בים המלח יכולה לעזור לפסוריאזיס בציפורניים בידים? והאם גם לפסוריאזיס בקפלים (באזור פי הטבעת ובין השדיים), אזורים שמן הסתם לא יהיו חשופים לשמש? האם זה בסל הבריאות בכל דרגה של פסוריאזיס?

12/09/2016 | 19:08 | מאת: טאוב יונה

טיפולים בקלימוטרפיה (ים המלח) ניתנים בד"כ לחולים במצב בינוני וקשה. רופא העור אמור להחליט אם המצב של החולה מצדיק את הטיפול. ים המלח אינו מגיב בצורה טובה לפסוריאזיס מהסוגים ששאלת אליהם.

15/09/2016 | 20:50 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

הטיפול בים המלח מתבסס בעיקר על קרינת השמש והמקומות צריכים להיות חשופים. לכן החולים קוראים לסולריום גן הפסלים האנושיים - על סמך התנוחות שאנשים מאמצים כדי לחשוף את האזורים המעורבים. הצלחה בחשיפה משפרת הסיכוי להצלחה בטיפול. אין השפעה לטיפול בים המלח על מחלה בציפרניים.

18/01/2021 | 09:45 | מאת: שילת הן דיין

איך אפשר לקבוע תור

טיפולים בים המלח ניתנים בד"כ לחולים במצב בינוני וקשה. רופא העור אמור להחליט אם המצב של החולה מצדיק את הטיפול. הטיפול מתבסס על חשיפה לשמש ולכן קפלים לא מגיבים טוב לטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה