קראתי שלחולי פסוראזיס רצוי לא לקחת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

10/09/2016 | 13:26 | מאת: יורם

תרופות עם חוסמי בטא.האם אפשר לקבל הסבר בקשר לעניין הזה? לא מצליח להזכר איפא קראתי על הנושא.תודה

11/09/2016 | 17:39 | מאת: טאוב יונה

רצ"ב תשובתו של ד"ר גלעד מתוך אתר אגודת הפסוריאזיס הישראלית: כל התרופות מקבוצת חוסמי הבטא עלולות לגרום להתלקחות המחלה כמו גם ליטיום, תרופות נוגדות מלריה, תרופות להורדת לחץ דם ממשפחת ה- ACE Inhibitors, תרופות נוגדות חרדה ממשפחת נוגדי הסרוטונין וכן תרופות נוגדות דלקת ממשפחת ה- NSAID (אספירין ונגזרותיו).

12/09/2016 | 13:40 | מאת: יורם

את האנפורמציה על הנושא תחת איזה נושא? תודה יונה על הזמן שאתה מקדיש

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה