המשך דיטרו קרם

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/08/2016 | 22:26 | מאת: דן

שלום לאחר דיון לפני חודש בנוגע באופן שימוש במשחה להלן תוצאות עד כה. עברתי את 5 ימי שמוש בכל דרגת רכוז. אני כעת משלים שבועיים של שימוש ב2 אחוז דרגה.משאיר על העור שעתיים. עד כה אין שום שיפור בשום נגע כמעט באזורים בהם אני מורח.מדובר בנגעים בשוקיים. אין לי שום בעיה להמשיך למרוח אך השאלה היא האם זה בסדר שעד כה אין שיפור והשיפור יגיע בהמשך או להפסיק. ואם להמשיך אז עוד כמה זמן?תודה

15/09/2016 | 13:56 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

בהחלט להמשיך בסבלנות. המטרה בעליה ההדרגתית הייתה להרגיל את העור לתרופה בהדרגה כדי למנוע תגובת רגישות יתר למשחה. כעת בריכוז הנוכחי צריך לתת לתרופה זמן לעבוד ולכן סבלנות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה