"Stairway to Heaven"

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

29/08/2016 | 23:22 | מאת: מרום

אהלן, קוראים לי מרום. אני סובלת 5 שנים מפסוריאזיס קשה - ציפורניים, קרקפת, מופשט בכל הגוף. מה לא ניסיתי! משחות, שמנים, תרופות צמחיות, גקרמן - טיפול בבי"ח. שום דבר לא הצליח להרגיע את הפסוריאזיס. אני אט אט מאבדת מהנשיות שלי, שכחתי מהי התחושה להעביר את היד על הרגל ולא להיןת על 'במפרים' או להוריד שיערות, או להיות עם שיער בריא וקליל. אני ממש אשמח לעזרה!! אם יש לכם דרך ואופציה אחרת שבאמת עוזרת, לא לכמה ימים. תודה!

31/08/2016 | 00:21 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אין שום סיבה שזה יהיה מצבך. יש היום טיפולים מצויינים ואפשר להגיע למצב של מחלה מינימאלית ואפילו הפוגה שלמה. מה שצריך זה רופא עור מחוייב וחולה מחוייב וביחד אפשר להתקדם בסבלנות לתוצאות טובות מאוד. אסור להרים ידיים!

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה