ביתי בת 6 אובחנה עם פסוריאזיס טיפתית ובקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/08/2016 | 23:13 | מאת: אביגייל

שלום לכולם, לביתי בת 6 התגלו כמה סימנים על העור בבטן שאובחנו כפסוריאזיס ותוך כשבועיים כל הקרקפת שלה כוסתה בגלדים וקילופים, היא מתגרדת מאוד עד פציעה. קיבלנו מהרופאה קסמיאול גל ושמפו טיפולי אבל יש לה ראש מלא תלתלים סמיכים יפיפיים ואני לא מבינה איך אפשרי להגיע לכל הנגעים??? אני מודאגת ודי אבודה אשמח לכל עצה /המלצה לעזרה שיש לכם לתת לי

24/08/2016 | 13:57 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

1. לא להבהל. 2. להשתמש בתכשירים בסבלנות. 3. אם אחרי כמה שבועות לא תראו התקדמות יהיה מקום לשקול שינוי בטיפול או החלפתו.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה