כתמים לבנים על הכתף עם קצת קשקשת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/08/2016 | 13:09 | מאת: סיון

כתמים לבנים על הכתף עם קצת קשקשת היה לי כתם לבן אחד שניים קטנים ממזמן שם ופתאום ראיתי כתמים בינוניים עם קצת קשקשת עליהם מה זה ואם צריך לעשות עם זה משהו תודה

15/08/2016 | 19:12 | מאת: סיון

אשמח לתשובה אשמח לדעת מה זה יכול להיות כי זה מדאיג אותי כי זה קצת מתפשט לא בקצב גדול רק כתם קטן פה ושם וזה בא והולך זה ממש מוזר מה זה יכול להיות? זה יכול להיות משהו שכדי להלחץ ממנו?! תודה

16/08/2016 | 18:35 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מדובר קרוב לוודאי בתופעה המכונה בעברית "פטריית שמש". אין סיבה לדאגה. מפריע? פנה לרופא עור.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה