שאלה לגבי פסוריאזיס בקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

24/04/2016 | 11:05 | מאת: אליהו

לד"ר לי - און שלום רב ומועדים שמחה, תודה על תשובותיך לשאלותיי הקודמות ומאוד אשמח אם תוכל לענות גם על השאלה הזו: יש לי פסרויאזיס בעיקר בקרקפת ובאזור הפנים ואני מטפל בו לרוב באמצעות התכשירים הרגילים. לאחרונה שמתי לב כאשר אני קם בבוקר שהיה דימום במהלך הלילה בנקודה כלשהי בקרקפת. האם מדובר בתופעה המחייב התייעצות אצל רופא או שמדובר בתסמין שגרתי של המחלה שאינה מחייב התייחסות מיוחדת? בתודה מראש ובברכה, אליהו

02/05/2016 | 11:22 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

בהחלט מומלץ אם יש נגע שחוזר ומדמם ואינו מחלים להבדק ע"י רופא עור כדי לוודא שאין במקוםן תהליך הדורש התייחסות/טיפול.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה