אשפוז

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/02/2016 | 20:54 | מאת: לימור

מעוניינת לקבל מידע אודות אשפוז בבית חולים לטיפול בפסוריאזיס, מה התהליך, כמה זמן בערך צריך להיות בבית חולים והאם הטיפול באמת עוזר? יש לי פסוריאזיס דיי קשה.

24/02/2016 | 11:02 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לרוב מדובר באשפוז לתקופה של 14-21 ימים בהם הטפול אמור להיות עם משחות על בסיס זפת או משחה בשם אנטרלין ופוטותרפיה יום יומית. הצלחת הטיפול היא מאוד גבוהה ולמעלה מ- 90% מהחולים יוצאים נקיים וחלקים. לאחר השחרור צריך להמשיך בטיפול הפוטותרפי לעוד מספר שבועות. ייתרון נוסף, אשפוז אינו מבטל זכאות לטיפול בים המלח...

24/02/2016 | 11:08 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

לכל מי שנחשף לפרסומת הלא סמוייה של מטפל אלטרנטיבי שמנסה לצוד קליינטים בפורום הזה. ההשמצות וההפחדות שהוא מפזר נובעות בעיקר ממניעים מסחריים ולא מבוססות על אמת ועובדות. אין ספק ששימוש לא מבוקר בסטרואידים מקומיים עלול לגרום לנזקים ואף להחמרה וצריך לצמצם אותו למקרים ספציפיים שמתאימים לכך. מרבית רופאי העור יודעים לבחור ולהנחות את החולים כיצד לטפל בלי לסבך אותם בתופעות כאלה. בעוד הטיפולים האלטרנטיביים המוצעים הם חסרי ביסוס מדעי ובדיקת בטיחות אובייקטיבית, הטפולים הקונבנציונאליים משמשים בטיפול במיליוני חולים ולכן הידע הצבור בהם אדיר ומאפשר טיפול בטוח ויעיל במרבית החולים. אל תתנו לאינטרסנט חסר מצפון להפחיד אתכם מפני טיפול קונבנציונאלי ולמשוך אתכם לטיפול פרטי יקר.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה