דרמטיטיס פסוריאפורמית

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/02/2016 | 17:42 | מאת: יעל

שלום רב בעקבות הופעה של מספר נגעים במקומות שונים בגופה של בתי בת 10 נערכה ביופסיה והתוצאה הייתה :דרמטיטיס פסוריאפורמית.האם ניתן לשלול פסוריאזיס באופן חד משמעי? האם ממצב כזה עשוי להתפתח בעתיד פזוריאזיס? תודה רב

24/02/2016 | 10:52 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מדובר בתיאור פתולוגי הבא לתאר דלקת עור עם עיבוי של האפידרמיס, כנראה על רקע גרד. אין קשר לפסוריאזיס. זה לא שולל שבעתיד יופיע פסוריאזיס, אבל הסיכון הוא לא יותר מאשר אצל כ"א אחר באוכלוסיה בתלות בין השאר אם יש או אין רקע של פסוריאזיס במשפחה.

24/02/2016 | 12:28 | מאת: יעל

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה