פבוריאזיס#אפליה#יחס#דחוף

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/02/2016 | 11:40 | מאת: דניאל

שלום לפני מספר ימים הלכתי לעשות יום כיף בבית מלון הכולל מסאג..בהצהרת בריאות כמובן שצייניתי כי יש לי פסוריאזיס. אציין כי יש לי נגעים במרפקים(בעיקר אודם) ובעוד מספר נק בגוף. שהגעתי למסאג' המעסה ממש לא רצתה לעשות לי מסאג' עשתה פרצופי גועל.ולבסוף אמרה שמוכנה לעשות רק עם מגבת וללא שמן.מי שש עשה מסאג בעבר יודע שכך אי אפשר לעשות.מסאג עם מגבת?! בחיים לא הרגשתי ככ מושפלת וחסרת אונים.טענה שצריך אישור מרופא.והיא לא עושה.יכול לרדת דם..דבר שאינו נכון!!! בספר טענו כי ידברו עם המנהלת ויחזרו אלי.מישהו פעם חווה כזה דבר? אני אפילו לא יודעת מה לעשות ומאיפה להתחיל כל כך לא פייר

21/02/2016 | 00:45 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אכן מקומם אך נגד בורות וטיפשות קשה להתמודד. התופעה שעבור הסובלים ממנה היא חלק מעורם, ממצא טבעי ונטול סכנה, לא פעם מהווה עבור אנשים בריאים שאינם רופאי עור, גורם דוחה ומרתיע. זה טבעי ולא מפתיע והתרופה היא חינוך והסברה. תחושת העלבון שלך מובנת וצר לי שנתקלת במטפל/ת כ"כ חלשים. פניה להנהלה אולי תגרום לחינוך הצוות אך לא תשפר את הרגשתך ואת העלבון שנגרם לך. יש מקום לבקש פיצוי על התנהגות כ"כ לא מקצועית של המעסה.

28/02/2016 | 17:13 | מאת: טאוב יונה

פני לאגודת הפסוריאזיס הישראלית. לא מזמן זכה חולה בתביעה כנגד מנהלי בריכה שסירבו להכניס אותו. זה שיש אנשים שהפסוריאזיס מפריע להם זה טבעי, אבל יש צורה לטפל בדברים האלה בצורה מקצועית ולא על ידי פגיעה בחולה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה