קרקפת שורפת מאד

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

19/01/2016 | 10:40 | מאת: רוית

בבקשה אשמח לעזרה אני ממש סובלת מעקצוצים ושריפה בקרקפת היתי אצל רופא עור שבדק ואמר שאין שום דלקת ,היתי אצל מרפאת כאב אמרו להחליף כרית ושמפו .קניתי כרית אורטופדית וכלום לא עוזר ,לפני חודש התחלתי לקחת כדורים ממרשם של פסיכיאטר לאחר אבחונו שאני סובלת מהפרעות קשב ודכאון ,יכול להיות שזה מהכדורים? כאבים שורפים עד כדי כך שאני לא ישנה בלילה

27/01/2016 | 08:03 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

ראשית לא מדובר בפורום המתאים לנושא השאלה שלך. שנית, בהנחה שרופא העור שבדק אותך אכן צודק ואין כל ממצא בעור המסביר את התלונות שלך, בהחלט ייתכן שמדובר בתופעות לוואי לכדורים. שלישית - בהחלט ייתכן שהבעיה נובעת מרקע נוירולוגי או אורטופדי - לחץ על העצבים המעצבבים את אזור התופעות בקרקפת. מציע שתפני לבירור נוירולוגי ו/או לבירור נוירוכירורגי ו/או לבירור אורטופדי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה