שימוש בנאוטיגסון

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

16/12/2015 | 22:38 | מאת: אור

רופא העור רשם לי נאוטיגסון במינון של 10 מ"ג ואמר שהשיפור צפוי להיראות לאחר כ-6 שבועות. כיום, 6 שבועות אחרי, אין שיפור במראה הנגעים. האם להמשיך ליטול את התרופה עוד מספר שבועות או שיש צורך להעלות את המינון? כי קראתי שהמינון ההתחלתי המקובל הוא 25 מ"ג. תוך כמה זמן צפוי שיפור במראה העור מתחילת השימוש בתרופה?

22/12/2015 | 19:45 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

אהן השיפור צפוי להופיע בין 6-8 שב'. 10 מ"ג זה אכן מינון נמוך. הייתי מעלה המינון ומחכה עוד כמה שבועות לפני שהייתי מותר על התרופה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה