מחקר מקדים לפרוייקט - מוצר לחולי פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/11/2015 | 13:01 | מאת: דניאל בן-ארי

כמה פעמים ביקרתם בים המלח על מנת לטפל בעורכם וסבלתם מחום וחוסר נוחות? שלום, שמי דניאל ואני סטודנטית לעיצוב תעשייתי בשנה שלישית במכון אבני לאומנויות ועיצוב בתל אביב, וכן חולת פסוריאזיס כבר 13 שנים. בשנת לימודים זו, אנו הסטודנטים עומדים לפני פרוייקט בהיקף שנתי בו עלינו לחשוב, לתכנן ולייצר מוצר מההתחלה עד הסוף. הרעיון אותו ברצוני לפתח הוא מוצר שיפנה לקהל חולי הפסוריאזיס ומטרתו לשפר את חווית הטיפול הפוטותרפי בים המלח, ובעיקר להקל על השהות הממושכת בשמש. אשמח אם תשתתפו בשאלון קצר שיעזור לי במחקר שאני עורכת סביב הפרוייקט שלי. מטרת השאלון היא איסוף מידע ראשוני לצורך פיתוח המוצר. מודה לכם מקרב לב דניאל קישור לשאלון: https://docs.google.com/forms/d/1roiRrgr9NFdovU2sFcvP76vdPG_JzjSXcQ78s1wE58I/viewform?usp=send_form

30/11/2015 | 16:51 | מאת: טובה ישראל

נשלחתי ע"י רופא העור לראומטולוג לבדיקות עקב תלונותיעל כאבי מפרקים.הובחנתי כלוקה דרמטיטיס פסוריאזיפורמי.למה הכוונה? לאחר הבדיקות נמצאו ערכים אימונולוגיה c.r.p 0.6 הטווח עד 0.5 כמו כן ספירת דם 70 כשהטווח עד 30.בדיקת r.f.q 15.3 הטווח עד14.ובדיקת nse 9.8 סמנים מטבוליים.לא קיבלתי הסבר.יש לציין שאני גם מטופלת אנדוקרינולוגית בגלל מחסור באנזים ביותרת הכליה באדלקטון.אבקש התיחסותך לתוצאות הבדיקות הנ"ל. בתודה ובברכה.יש לצין לטובה על הענותך והסבריך לכל הפונים אליך. ישר כוח כל הכבוד

05/12/2015 | 23:50 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

חלק מהבדיקות שציינת לא מובנות לי - הערכים של מה? דרמטיטיס פסוריאזיפורמית זה לא פסוריאזיס אלא דלקת בעור - למשל כתוצאה מרגישותיתר שממגע למשהו.

06/12/2015 | 23:09 | מאת: טובה ישראל

נשלחתי לבדיקות אצל ריאומטולוג.נקבע סופית שאני לוקה בפסוריאזיס.ישנה בדיקה שאינני מבינה את פירושה. היא התקבלה אחרי ביקורי אצל הרופא. זו בדיקת nse תחת הכותרת סימנים מטבוליים. נמצאו אצלי ערכים של 9.8 כאשר הטווח הוא בין 15.7 עד 17. תוצאה נמוכה. מה המשמעות? תודה על הכל ועל תשומת הלב שלך.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה