פסוראזיס בעפעפיים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/08/2015 | 12:06 | מאת: יפית

שלום רב יש לי פסוראזיס בעפעפיים והעור מסביב לעיניים הוא כמו נייר זכוכית. אני מורחת פעמיים ביום אקווזום. זה מרכך את העור אבל לא פותר את הבעיה כי זה נמשך כבר שבועיים. מה מומלץ למרוח כדי להעלים את הבעיה. תודה

01/09/2015 | 08:16 | מאת: יוסי

לעולם לא למרוח סטרואידים אבל לעולם בהדגשה. אם זה אבחנה מובהקת של פסוריאזיס או אז לא ניתן להעלים את הבעיה וחבל שתשקיעי משאבים נפשיים בחיפוש פתרון שלא קיים במחלה הזו לצערינו.

09/09/2015 | 14:54 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

ממליץ לא להתייאש למרות התגובה הקודמת. יש טיפולים מצויינים וזו לא גזירה בלתי הפיכה. ממליץ שתפני לרופא עור ותשאלי בעניין אלידל או פרוטופיק.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה