פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/07/2015 | 15:27 | מאת: ornet

שלום אני בחור בסביבות גיל 30. לגבי פסוריאזיס- יש לי הרבה שנים פסוריאזיס קלה יחסית בכל מיני מקומות בגוף שמטופלים ב"דייבובט" מדי יום או יומיים ויש הקלה אבל לא להרבה זמן... בשנה האחרונה התחילו לי גירודים מדי פעם בכל מיני מקומות בגוף, זה נע בין הראש, הידיים, הגב, חזה, ירכיים, מפשעה. הגירודים מטופלים עם כדור שנקרא "אריוס" כשאני לוקח אותו אין כ"כ גירודים אבל למס' שעות או עד ליום שלמחרת וחוזר חלילה, ולא כ"כ בא לי לקחת את הכדורים האלה עד סוף חיי. מה אתם מציעים לעשות? (לא משנה אם זה רפואה רגילה או רפואה משלימה אם זה קשור...)

06/07/2015 | 10:00 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

העובדה שהגירודים מגיבים לאריוס מעידה שמקורם בתגובה לשחרור היסטמין - ז"א רקע אלרגי. צריך לעשות טסטים לאלרגיה כדי לנסות ולזהות מה הגורם. בנוסף חשוב לדאוג לשיקום לחות העור ע"י שימוש קבוע בקרם גוף ושמני רחצה.

10/07/2015 | 19:59 | מאת: אושרת

לבת שלי יש פסוריאזיס בכפות הרגליים . היא עוברת טיפולים בפובה . בכל פעם שאני מורחת לה קרם לחות העור מראה סימנים של התקלפות ואני בזמן מריחת המשחה מקלפת לה את העור היבש . האם זה יכול להיות בעייתי? אני מקלפת את העור ללא מאמץ עד החלק שהוא מתקלף וגוזרת במספריים . וגם רציתי לשאול אם זה באמת נכון ששמן המפ מרפא את המחלה למרות שאי אפשר להשיג אותו בכלל.

23/07/2015 | 11:26 | מאת: מוטי

יש בכלכלה חוק שקובע , דיי בתרגיל שיווקי קטן להפוך אותך למליונר גדול ואחר כך גם אם יגלו את התרגיל מה זה כבר משנה אתה כבר עשית את המכה. שמן המפ זה שמן פשוט ביותר ( שמן זית יותר יעיל ממנו פי כמה ) המחיר של שמן המפ הוא פי 4 משמן זית . אין בו שום תועלת לפסוריאזיס , תמרחו שמן קנולה שעולה 10 שקל תקבלו את אותה תוצאה = פחות קשקשת. שמן המפ תרגיל שווקי של יבואן וחבל על כל שקל כל שמן עושה את העבודה כולל שמן זית פשוט. שמן המפ זה סוג של קנביס חסר תועלת כי זה קנביס בלי החומרים הפעילים הנרקוטים . אם השמן המפ היה מכיל את החומרים הפעילים הנרקוטים משרד הביאות היה חוסם אותו. קנביס הוא סם ואסור לשימוש. ומה עושה שמן המפ ? רק מוריד מעט את הקליפה / הקשקשת בדיוק כמו שמן זית הוא בשום פנים לא מוריד את הדלקת ( האודם שמתחת לקשקשת ) בדוק מנסיון אישי וגם של עוד חברים חולים אל תהיו פריירים.

12/08/2015 | 13:36 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

כל עוד את לא פוצעת את העור בזמן הקילוף לא צריכה להיות בעיה עם סילוק הקשקשת. לגבי שמן המפ - ראי תגובה מפורטת בהמשך.

24/07/2015 | 22:16 | מאת: דניאל

היי אושרת אפשר להשיג אני בעצמי רכשתי אותו דרך האיטנרנט בחנות טבע ברמת גן שמן מעולה ומומלץ .. מכירו באתר 100¤

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה