שמפו

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

17/01/2015 | 09:31 | מאת: שירה

שלום! האם שימוש בשמפו קרטין שהתחלתי להשתמש בו לאחרונה יכול להחמיר את התפרצות הפסורירזיס בקרקפת? פתאום יש לי התפרצות נוראית לאחר שנים של הפוגה..

18/01/2015 | 13:13 | מאת: שי

היי... גם לי יש בקרקפת ואמרת שהיה לך הפוגה של שנים...אפשר לשאול איך ובמה השתמשת? תודה

18/01/2015 | 14:49 | מאת: שירה

הי האמת שלא השתמשתי בכלום..אצלי המחלה לחלוטין תלויית מצב רגשי ולכן בתקופות רגועות יותר אין לי התפרצויות..

19/01/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

הסיכון קלוש. יחד עם זאת ייתכן בהחלט שרגישות אלרגית לאחד המרכיבים תגרום לתגובה דלקתית בעור שתיראה ותלווה בהחמרה של פסוריאזיס. ממליץ להחליף לשמפו על בסיס טאר. (אלפוסיל, טיג'ל, פוליטאר וכיוב')

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה