טיפול משולב בניאוטיגסון וים המלח

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

05/12/2014 | 18:51 | מאת: אלעד

רציתי לדעת האם טיפול שכזה הינו מקצר את קצב ההחלמה? האם יש בזה סיכון מיוחד? כמו כן ברצוני לציין שהטיפול האחרון שעברתי שילב UVB ניאוטיגסון וקיצר משמעותית את זמן ההחלמה.

לקריאה נוספת והעמקה
06/12/2014 | 12:50 | מאת: שי

היי..... רציתי לדעת אולי כמה זמן אתה משתמש בכדורים והאם זה ממש עזר לך....כי אני התחלתי טיפול בכדורים כבר לפני עשרים יום וחוץ מיובש בשפתיים עדיין לא רואה כלום

06/12/2014 | 15:06 | מאת: טאוב יונה

שבועיים הם רק התחלה של דרך ארוכה. בעוד 3 חדשים ספר לנו מה מצבך.

06/12/2014 | 15:04 | מאת: טאוב יונה

עשיתי את הטיפול לא מעט שנים, צריך להיחשף בהדרגה ולהיות פחות שעות בשמש. ככל שהעור בהיר צריך להיזהר יותר לא להישרף. צריך לשמור כל הזמן על לחול בעור ובשום אופן לא להשתמש בשמן תינוקות, רק בקרם לחות.

08/12/2014 | 11:02 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

השילוב מוכר וידוע כשילוב יעיל. יחד עם זאת לעור במטופלי נאוטיגסון רגישות מוגברת לקרינת השמש ולכן כמו שיונה כבר כתב צריך לעשות את החשיפות קצרות יותר ואת העליה יותר הדרגתית ואיטית. להערכה ראשונית של השפעת טיפול בנאוטיגסון צריך לחכות לפחות 6 שב'.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה