פסוריאזיס שלא משתפר

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/08/2014 | 10:06 | מאת: חגי

שלום רב, לפני 8 שנים אובחן אצלי פסוריאזיס באיבר המין ובמרפקים. טיפול במשחה סטרואידית פתר את הבעיה והיא נעלמה למשך 8 שנים. כעת הופיעה שוב ובעוצמה ורק באיבר המין. פניתי לרופא עור והוא ניסה 3 סוגי קרמים עם סטרואידים, אחד אחרי השני, שלא עזרו האחרונה בהם היא דרמובט. האזור מגיב בצריבה לכל מגע קל כולל של בד התחתונים ואני נאלץ להשתמש בפלסטרים כדי לבודדו. מה ניתן לעשות ? תודה מראש !

30/08/2014 | 21:00 | מאת: טאוב יונה

חבל שיש כאלה שבמקום לעזור ולסייע מפחידים אנשים במצוקה שלא לצורך. עור מתחדש כל הזמן. עד שתראה רופא ותחליטו על טיפול שהוא לא סטרואידי ניתן לעשות אמבטיות עם שמן אמבט ולדאוג שכל הזמן האזור יהיה משומן בקרם לחות. ניתן למרוח משחות כמו אלידל או פרוטופיק אבל נדרש מרשם מרופא. בהצלחה.

03/09/2014 | 13:39 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה