ניאוטגזון עזרה
דיון מתוך פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
שאלות לגבי ניאוטיגסון : 1. האם אפשר ליטול אופטלגין ביחד עם ניאוטיגסון ? במידה ויש כאבי ראש ( אחת מתופעות הלוואי ) 2.שמש : צריך למרוח קרם הגנה גם שיוצאים מהבית לעבודה ? או צריך לחבוש כובע ומשקפי שמש ? הבנתי שהשמש מזיקה 3. סטטיסטיקה - האם התרופה מסייעת למרבית החולים מבחינת סטטיסטית ?
אני נוטל ניאוטיגסון מספר שנים רב. אין לי בעיה בנטילת אופטלגין. יש לנהוג בחשיפה לשמש במידת הזהירות הרגילה הנהוגה כלפי חשיפה זאת. לזכור שהשמש היא גם מסייעת לעור ביצירת ויטמין D . התרופה מסייעת, בפסוריאזיס כמו בפסוריאזיס הכל אישי.
ספורט : האם ניתן לעשות ספורט בזמן נטילת התרופה ? הבנתי שיש משו עם הסתיידות השרירים ועשויים להופיע כאבי שרירים.... אני רוצה לציין שאני רק מתחיל ליטול את התרופה. זמן תגובה לשיפור : אני יודע שלכל אדם זמן תגובה שונה , אבל בממוצע , כעבור כמה זמן רואים שיפור בעור ? ומתי להערכתך אם שיפור , יש להפסיק ליטול אותה? יונה , תודה על כל העזרה.