חבר חולה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

08/01/2007 | 20:40 | מאת: רן

יש לי חבר שחולה בפסוריאזיס אני צריך להתייחס אליו שונה בישביל שלא יתפתח לו המחלה?

08/01/2007 | 21:34 | מאת: טאוב יונה

ממש לא, צריך להתנהג רגיל ולא להימנע משום פעילות. מומלץ שתכנס לאתר של אגודת הפסוריאזיס הישראלית ותקרא מעט על המחלה, דרכי הטיפול וכיצד החולים מתמודדים איתה. במידה וחברך לא חבר באגודה מומלץ שיצטרף.

10/01/2007 | 11:33 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

פסוריאזיס כאמור אינה מחלה מדבקת. היא עלולה לגרום הפרעה אסטטית לחלק מהאנשים אבל צריך לזכור שבסה"כ מדובר באנשים בריאים ומתחת לקשקשים החבר שלך נשאר אותו חבר, רק עם בעיה שגורמת לו אי נוחות ועלולה להבריח ממנו חברים לא אמיתיים. היה חבר טוב והתעלם מהמחלה. קבל את חברך כרגיל וזו העזרה הטובה ביותר שניתן להושיט לו ברמת החברות. בהצלחה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה