שאלה חשובה לד"ר גלעד-

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

15/10/2011 | 20:04 | מאת: יניב

שלום ד"ר יקר לפני חצי שנה בערך חטפתי דלקת גרון. חודש וחצי לאחר מכן כאבי תופת בפרקים ובשרירים. עשיתי את כל הבדיקות כולל מיפוי עצמות. לא היו ממצאים של דלקת פרקים וזה עבר לאחר שלקחתי תרופה אנטי דלקתית. מה שכן נמצא זה ערכים גבוהים של CRP ו ANTI STREPTOLYSIN O, כנראה בגלל דלקת הגרון החזקה. לפני חודשיים שוב עשיתי בדיקות דם וכדיין ANTI STREP גבוה. יכול להיות שהנוגדנים עדיין בדם וגורמים לי לכאבי שרירים כלים ולפסוריאזיס עיקש? מה פשר לעשות כדי להעלים את הנוגדנים מהגוף? זה דועך עם הזמן? תודה רבה וחג שמח

לקריאה נוספת והעמקה
16/10/2011 | 11:22 | מאת: ענת

תחפש בגוגל - פסוריאזיס טיפתי לי יש את הסוג הזה מגיל 12 הטיפול היחיד שמעלים לי אותו לתקופות הוא טיפול אלטרנטיבי מעולה. לא רוצה לפרסם אבל אתה יכול למצא בגוגל כמו שכיוונתי אותך.

16/10/2011 | 11:48 | מאת: יניב

ענת או מי שאת או אתה באמת, תשמרי את התרופות הדימיוניות שלך לעצמך,

18/10/2011 | 00:33 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום יניב, כמו גולשים רבים שפנו בשאלות בפורוםם, נתקלת בתגובה לא עניינית של גורם אינטסנטי המיוצג בדמות הוירטואלית "ענת". הטיפוס מוכר ומנסה למכור בעקיפין את מרכולתו. לעניין רמת הנוגדנים הגבוהה המתמידה - זו עלולה להיות אינדיקציה לכך שאתה נשא כרוני של סטרפ שמפעיל את מערכת החיסון שלך. יש מקום לבצע תרביות חוזרות מן הלוע וגם אם לא יימצא הגורם לשקול טיפול מניעתי בזריקות דורביוטיק (פניצילין) אחת לחודש למספר חודשים. זנה עשוי לקנות לך הפוגה.

18/10/2011 | 03:53 | מאת: ענת

מינימום נימוס לא יזיק לך אני גורם אינטרסנתי ? אני מתחזה ? איך אתה יכול לומר דבר כל כך לא נכון על סמך כלום . מינימום נימוס לא יזיק לך . זאת לא הפעם הראשונה שאתה יורק מתוך הבטן. מגיל 12 עם פסוריאזיס ואתה אומר לי גורם אינטרסנטי. אוי לבושה על זה שבסך הכל אני אומרת שיש גם אופיה אחרת לטיפול. יש דרך ארץ אדוני . ענת .

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה