פסוריאזיס בציפורניים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

31/12/2006 | 01:03 | מאת: רונן

ברכות על הפורום החדש בימים האחרונים זיהיתי התחלה של פסוריאזיס בציפורני אצבעות הידיים. באלו דרכים מטפלים בנגעים אלו ? תודה

01/01/2007 | 12:42 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום רב, פסוריאזיס בציפרניים היא בשורה לא כ"כ טובה שכן לרוב מדובר בבעייה עמידה במיוחד. הטיפול נכון להיום הוא בעיקר בעזרת משחות ובחסימה. קיימים שני משטרים מומלצים ושניהם דורשים "ייקיות" והתמדה. /. מריחה של זורק על הקפלים סביב הציפרניים הנגועות פעם אחת ביום ואלוקום משחה פעם אחת ביום (בלי חסימה) 2. מריחה של משחת דרמקומבין מעורבבת עם 3% תימול כל לילה באותו אופן רק שזה צריך להיות סגור עם ניילון כדי שיחלחל הטב לתוך העור ומיטת הציפורן. הכל כמובן בפיקוח רפואי ותחת מרשם רופא עור. בהצלחה

02/01/2007 | 03:12 | מאת: רונן

איזה באסה :( - תודה על התשובה מה עם חברו הטוב של הספוריאזיס - סטרואידים ? האם זה עוזר? אולי ים המלח ? טיפול UV ? הטיפול במשחות מכיר לי נשכחות. זה מכיר לי את כמות המשחות שניסוי עלי מספר חודשים לטיפול בנגעי הגוף ושום דבר לא עבר. המשחות האלו לא בנויות לאנשים שפויים בעלי חוש ריח בסיסי או שחיים בקרבת אנשים נוספים תחת אותה קורת גג. תודה

02/01/2007 | 21:08 | מאת: טאוב יונה

אני מטפל בצפרניים ע"י נטילתם עמוק ככל שניתן ומריחת דיבונקס. הטיפול לוקח זמן רב, מספר חודשים, אבל אח"כ יש הפוגות ארוכות מאד.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה