הפסקת שימוש בדייבונקס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

20/10/2007 | 11:52 | מאת: שרון

שלום אני סובל מפסוריאזיס טיפתית. לאחר כשבועיים וחצי של שימוש בדייבובט בלבד, ולאחר כשבועיים נוספים בהם השתמשתי 5 ימים בדייבונקס ויומיים בדיבובט במחזוריות, אמר הרופא שאני יכול להפסיק למרוח ולהמשיך רק בפוטותרפיה. וזאת למרות שיש לי עדיין לא מעט פצעים בולטים ומתקלפים ומגרדים. השאלה מדוע להפסיק שימוש בדייבונקס במצב זה? הוא לא יכול להמשיך ולעזור עם הפצעים המתקלפים והמגרדים? שרון

22/10/2007 | 00:25 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

בהחלט אין מניעה להמשיך הטיפול בדייבונקס כל עוד לא עברת את ה- 100 גר' לשבוע. ייתכן שהרופא חשב שיהיה לך יותר נוח להפסיק וגם שהפוטותרפיה תספיק - מה שקרוב לוודאי נכון. בהצלחה

22/10/2007 | 00:45 | מאת: שרון

אני מבקש להודות לך על הסבלנות והתשובות שרון

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה