טיפול בים המלח

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

26/12/2006 | 09:54 | מאת: Yulia

אני מעוניינת לנסות לטפל במחלה בים המלח. היכן עדיף לעשות זאת? למי כדאי לפנות לכדי לתאם תאריכים ולשריין מקום?

27/12/2006 | 20:28 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

יוליה שלום, הטיפול בים המלח מתבצע בסולריום הציבורי על החוף או על גג בית המלון בו תשתכני. אם לא היית שם עדיין כדאי שתקבלי אינפורמציה רבה בנושא המצויה בצמוד לפורום התמיכה בתפוז וגם באתר האיגוד www.psoriasis.org.il. כדאי להרשם לאיגוד, לקבל הנחות ייחודיות לחברים וגם לרדת עם קבוצת תמיכה שתעזור לך בהתמודדות עם השהייה הטיפולית ובמיצוי התועלת ממנה. בהצלחה ד"ר גלעד

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה