תודה על התשובה! כיצד ניתן ליצור עימך קשר ד"ר?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/12/2006 | 22:33 | מאת: דוד, ירושלים

שלום ד"ר מדובר על מעבר מ"כללית מושלם" ל"מכבי" . "מכבי" מכירה בטיפולים ב"הדסה עין כרם" כטיפולים רגילים לכל דבר וזה מכוסה לגמרי, פשוט מעבירים כרטיס חברות בקופה בכניסה. אחרת....כמו שאמרתי, צריך לעשות את הטיפולים באופן פרטי. 220 ש"ח....כפול 30, 40 טיפולים ....אלפי שקלים. בתוספת נסיעות וכו'.... כיצד ניתן ליצור עימך קשר, ד"ר, זה יוכל מאד מאד לעזור לי הזירוז במעבר לקופה החדשה. ולגבי תשובתך על כך שזה לא מסוכן, תודה רבה!! הרגעתני.

01/01/2007 | 10:57 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

שלום דוד, לא ברורה לי סיבת כשלון הטיפול במסגרת קופ"ח כללית. עקרונית הקרניים אותם קרניים והטיפול אותו טיפול. לגבי המעבר למכבי- לצערי אני לא יכול לעזור לך בקיצור ההליכים אבל אני מכיר את המיכשור בקופ"ח כללית בירושלים ואין סיבה שלא יעבוד.

01/01/2007 | 11:37 | מאת: דוד, ירושלים.

תודה ד"ר. לפני שהתחלתי את הטיפולים, הומלץ לי ע"י אחד הפרופסורים בארץ שלא לעשות זאת בקופת חולים כללית, מכיוון שלא השקיעו שם בפלורסנטים טובים, ומכיוון שכך התוצאה מהטיפול הרבה יותר איטית ויש כאלו שזה כלל לא עוזר גם אחרי עשרות טיפולים. בקופ"ח כללית בשטראוס עשיתי כ-30 טיפולים, ולמרות הכמות הגדולה של הטיפולים, לא היה כל שינוי בעור, לא כל הטבה בפצעים, וללא כל תחושה שזה עשה משהו. פניתי להדסה עין כרם ואחרי הטיפול השני כבר היה תוצאות, ואט אט אחרי 15, 20 טיפולים זה עמד לעבור לגמרי. (לצערי נאלצתי לנסוע לחו"ל כך שהפסקתי באמצע וכעת זה חזר). בכל אופן תודה לך על הרצון הטוב לעזור ועל התשובות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה