פסוריאזיס וטיפולי ליזר להסרת שיער

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/12/2006 | 13:26 | מאת: נח

האם טיפול בלייזר מהדור המתקדם ביותר (דור רביעי, ND-YAG) יכול לגרום להתפרצות המחלה? לריבוי מקומות ולהחמרה במצב? האם חולי פסוריאזיס, אפילו במצב קל, מנועים מהסרת שיער בליזר? אם עושים טסט על אזור קטן - תוך כמה זמן ניתן לקבוע שהטיפול לא מזיק?

28/12/2006 | 17:44 | מאת: ד"ר לי-און גלעד

מדובר בשאלה חוזרת ושכיחה. בעיקרון אם הטיפול נעשה נכון מבלי לגרום פצעים/כוויות הסכנה בטיפול אפסית. יש מקום לעשות ניסיון על שטח קטן ולהמתין 3-4 שב' לפני שמחליטים על המשך הטיפול.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה