טיפול ב"קולסקין"

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/06/2007 | 10:28 | מאת: דור

לאחר שימוש של 4 חודשים בהתאם להנחיות היצרן לא חל שום שיפור בשטח הפגוע בפסוריאזיס, ההפך, לאור זאת אין אני ממליץ על שימוש בתקשיר זה.

04/07/2007 | 21:31 | מאת: רוני

עבורי התכשיר מאוד הועיל. לאחר חודש שימוש אינטנסיבי, כבר ראיתי תוצאות משמעותיות, ותוך ארבעה חודשים כבר לא רואים עלי את המחלה. כנראה זה מאוד אינדיוידואלי, צר לי שזה לא עזר לך כמו שזה עזר לי.

06/07/2007 | 15:54 | מאת: ניר

התכשיר לא יעיל הוא מכיל חומצה ולא צמחי מרפא כמו שהיצרן הבטיח. התייעצתי עם רוקח בפארם שהוא חולה פסוריאזיס והוא עיין במרכיבים של התכשיר וקבע שזוהי חומצה מלחית ומסיבה זו התכשיר עושה כוויות. מרבית המרוצים הם בעצם נציגים של היצרן השותלים תגובות חיוביות לכאורה. בירידה שלי לים המלח פגשתי במלון מעל 15 חולים שניסו אותו בלי שום שיפור ואני בניהם כמובן.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה