אקזמה ברגל מאוד כואבת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

02/04/2024 | 22:16 | מאת: ריטוש

שלום אני סובלת כבר זמן ממושך מאקזמה ברגל, מטופלת בדיפרוג נטה. אבל אין ממש שינוי. היום זה כבר הגיע למצב של דימום אשמח להמלצה לטיפול

לא ניתן לתת טיפולים ללא בדיקה. ממליצה לפנות לרופא עור

04/04/2024 | 20:06 | מאת: יוסי

נסיון שלי עם אקזמה: בקטנה על אצבעות, לא במצב שלך, אבל גיליתי שהשריה של כ 20 דקות במים חמימים עם סודה לשתיה פועלת טוב, לפחות כמו משחות. כמובן שאני לא רופא ואין לי מושג אם מותר מגע בין סודה לשתיה ודם.

יש מספר סיבות לאקזמה ברגליים -פטרת, דלקת ממגע, פסוריאזיס ועוד. יש לפנות לרופא עור לברר את הסיבה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה