אופטיק דרמטיטיס /פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

01/03/2024 | 03:15 | מאת: ד.מ

היי שלום זמן רב שאני סובל מעור עבה בכפות הרגליים עם זיעה וגרד נורא היו שאמרו לי מהרופאים שזה אסתמה של העור וחלק אמרו פסוריאזיס כרגע לא יודע כ"כ מה לעשות וזה אחרי כל המשחות ופוטותרפיה שלא עזרו בכלל לפני טיפול methotrexate שנאמר שזה בשביל שלא יצליח ואולי תקבל טיפול ביולוגי מה ההמלצה לעשות תודה

שלום רב, במידה והטיפול בפוטותרפיה ומטוטרקסט נכשלו- מומלץ טיפול ביולוגי. חשוב לדעת את אבחנת המחלה על מנת להמליץ על טיפול בילוגי מתאים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה