החלקת קרטין עם פסוריאזיס בעורף ובקרקפת

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

08/02/2024 | 04:09 | מאת: רחל

היי, לי יש פסוריאזיס בעיקר באזור העורף והקרקפת העור חשוף ומדמם לפעמים, נראה ממש אדום עם קילופי עור וקשקשים, (הכי טוב לראות תמונה) השאלה שלי היא לגבי קרטין התחלתי לעשות וכששמו לי חומר (ששמים לפני הטיפול במשך שעה על הקרקפת) אחרי 5-10 דקות התחיל לשרוף לי והקרקפת נהייתה ממש חמה והעורף נהיה ממש אדום ומפחיד, והיא אמרה שזה ממש חריג ונלחצה אז היא שטפה לי במים עם סבון וביטלנו את זה השאלה שלי עכשיו אם יש פתרון לזה, כלומר אם אפשר לטפל בפסוריאזיס ולפחות להקל ואז לבצע את ההחלקה, ואם כן איזה סוג טיפול? וכמה זמן? אשמח לתשובה ותודה רבה על האפשרות לשאול ולהתייעץ!

שלום רב, יש לטפל בפסוריאזיס בקרקפת לפני טיפול בהחלקה. ממליצה לפנות לרופא עור לצורך התאמ הטיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה