איזה טיפול אפשרי ?

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

05/02/2024 | 17:15 | מאת: ה.

שלום, יש לי מס' מחלות עור כרוניות ואני סובלת זמן רב מאקנה קשה. ניסיתי לטפל במשחות שונות וזה לא עזר. אמרו לי שאסור לי ראוקוטן בגלל המצב הבריאותי. מה אפשר לעשות? תודה

ממליצה לפנות לרופא עור לצורך הערכת חומרת האקנה וטיפול מתאים.

06/02/2024 | 21:54 | מאת: ה.

מה שכתבתי זו ההערכה של רופא עור (שניים שונים). כתוב גם באבחנה קשריות, ציסטות ועוד משהו שלא הבנתי. אבל לא קיבלתי חלופה לטיפול מלבד משחות שלא עוזרות

יש אפשרויות טיפול בלייזר או טיפול פוטודינמי, מציעה לפנות לרופא שמטפל בטיפולים אלו

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה