דלקת עור ממגע וגרד מטורף

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

28/01/2024 | 21:49 | מאת: דניאל

היי הייתי אצל רופא עור כי העףעף התחתון שלי התנפח כנראה מדלקת עור ממגע קבעתי תור לרופא אלרגיה רק בעוד חודשיים לבנתיים רופא העור נתן לי משחה בשם פרוטופיק למשך שבוע עבר לי אבל חזר לי שוב לאחר חודש אני אוכל להתשתמש שוב במשחה ?

אפשר להשתמש שוב במשחה

30/01/2024 | 10:26 | מאת: דניאל

למשך כמה זמן ? עד שעובר?

אפשר להשתמש במשחת פרוטופיק ללא הגבלת זמן. רצוינ למצוא את הגורם לדלקת העור.

30/01/2024 | 12:35 | מאת: דניאל

איך בודקים ? רופא אלרגיה?

דלקת אלרגית ממגע נבדקת על ידי מבחני טלאי. רופא עור ורופא אלרגיה עושים את הבדיקה.

30/01/2024 | 16:15 | מאת: דניאל

את במקרה יודעת על רופאי עור שעושים את הבדיקה הזו ? אפילו באופן פרטי באזור הצפון

ניתן לעשות במרפאת עור ברמבם מרפאת אלרגיה של כללית בלין

30/01/2024 | 21:21 | מאת: דניאל

זה דרך הקופה או פרטי איך קובעים תור?

לחפש כתובת וטלפון באינטרנט

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה