כוויה מספירית סליצית

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

22/01/2024 | 08:46 | מאת: יעקב

שלום. גרמתי לעצמי כוויה לפני כחודשיים מהנחת מסירית סליצית על עור מגורה באזור הלחיים ומאז יש לי כוויות אדומות באזור הזה. התחלתי טיפול בפוסיקורט עברתי לאלוקום ואני לא מרגיש שום שיפור ואני מתחיל להתייאש. העור מרגיש חלק ונעים רק שהאדמומיות לא עוברת . יש ימים יותר טובים ופחות אבל השימוש באחת הממשלות האלה לא גרם לי לשיפור עקבי. אשמח לעצה

אדמומיות לאחר שימוש בחומר מגרה כמו חומצה סליצילית הוא תגובה טבעית. יש להשתמש בקרם לחות עם מקדם הגנה גבוה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה