סבוראה בקרקפת וגרד לאחר שימוש

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

18/01/2024 | 10:10 | מאת: דנה

שלום רב, בעלת קרקפת שומנית באופן כללי. הופיעה לי פתאום קצת סבוריאה בקרקפת מאחורה, לטענת רופא עור. קיבלתי תרחיץ דיפרוסאליק אמר שימוש חודשיים אבל השתמשתי חודש בערך+- כי התחילו לי כאבים בקרקפת ואזור אחד בקרקפת בצד הראש מאוד מאוד כואב בנגיעה אפילו. זה כבר עבר אבל האם יש קשר לדיפרוסאליק? בנוסף רוצה לציין שפתאום אחרי 3 שבועות בערך של חוסר שימוש בתרחיץ נהיה לי בקרקפת בכל הראש גירודים שעל הציפורן משאירים חומר לבן(סבום).. מאוד מגרד לי. נשאר לי עדיין תרחיץ האם להמשיך או שלא? בנוסף יש לי שמפו קטוזול חדש. האם יש קשר להפסקה של המוצר נהיה לי ככה גירודים? אבל אין סבוריאה.

אין קשר בין שימוש בדיפרוזליק וכאבי ראש. ניתן לשלב שמפו קטוזול ודיפרוזליק.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה