טיפול בפסוראזיס אינברסה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

06/06/2023 | 15:22 | מאת: יפית

שלום רב 1. בת 78 מאובחנת בפסוראזיס אינברסה. בעקבות קשקשת עבה מאחורי האוזניים קבלתי טבעקוטן למרוח במשך שבועיים ולאחר מכן אלידל למשך חודש פעם ביום. שאלתי: המצב השתפר מאוד לאחר שבוע של מריחת טבעקוטן. האם אני יכולה לצמצם את משך מריחת המשחות? 2.בימים האחרונים הופיעו כתמים אדומים גדולים מאוד בבתי השחי ,במפשעות ובאיבר המין פעם ראשונה. יש לי תור לרופא עור בעוד חודשיים, מה אני יכולה למרוח בינתיים כדי להקל על הכאב והגרד? אולי אלידל או דרמקול או אולי משהו אחר? תודה מראש

שלום רב את יכולה להפסיק למרוח טבעקוטן מאחורי אוזניים ולמרוח אותה משחה במקומות האדומים בקפלים.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה