ליכן פלנוס לללללללללללללללללללללחחחחלחחחחחח

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/12/2022 | 20:50 | מאת: נעמי

שלום יש לי ליכן פלנוס בפות בכל האזור לפי ביופסיה . לפחות 6 שנים לא עובר הסבל נוראי כואב צורב. הבעיה שיש לי בעיות עיכול קשות עם עצירות כרונית והמשלשלים שלוקחת רזולור 2 מג ולקסין פורטה 2 קפסולות גורמות לי לגזים בלי הפסקה והםצורבים מאוד בוולווה .יש לי משחת אלידל לא עוזרת כי בבלל הגזים אני חייבת לשטוף והמשחה יורדת .הגזים גורמים לפגיעה קשה בעור ולא מאפשרים ריפוי לליכן פלנוס מה ניתן לעשות? אין לרופאים פתרון נגד הגזים האינסופיים מה ניתן לעשות?תרופת קורטיזון לא מעונינת לקחת מיואשת מאוד יש תרופות שניתן לקחת או משהו שיעזור לגזים האינסופיים שאוכלים העור

ממליצה לפ נית לגסטרואנטרולוג לגבי בעית הגזים. לגבי ליכן פלנוס יש אופציה של טיפול בכדורי אנטי מלריה, ממליצה לפנות לרופא עור

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה