שאלה ...............

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

23/09/2022 | 08:50 | מאת: דנה

יש לי גרד חזק בשתי האוזניים גרד חיצוני , זה התחיל לי לפני חודש , ועכשיו זה עבר לקרקפת , כלומר גם האוזניים וגם הקרקפת מגרדת , ללא סימנים על הקרקפת , השאלה, אם זה התחיל באוזניים הגרד , אז יכול להיות שזה קשור לאוזן למחלקת אף אוזן גרון? דלקת באוזן שהתפשטת לקרקפת ? או יכול להיות מצב או שזה קשור לקרקפת ולרפואת עור ולא למחלקת אף אוזן גרון ?

שלום רב, לא ניתן לדעת מה גרם לגרד. ממליצהה לפנות לבדיקת רופא אאגרון

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה