סקייריזי והנחיות נילוות.

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

14/08/2022 | 08:28 | מאת: אירית

ד״ר רמון בוקר טוב ראשית תודה על הפורום החשוב והמועיל🙏 אני מטופלת בזריקות סקייריזי ויש לי מס׳ שאלות: 1. אתמול אומתתי לקורונה ושאלתי האם ניתן ליטול את הטיפול התרופתי ב- MOLNUPIRAVIR - כמוסות לטיפול בקורונה. 2. הנכדים שלי אמורים לקבל היום חיסון נגד פוליו ( בנגיף חי מוחלש) למשך כמה זמן אני אמורה להמנע ממגע אתם אם בכלל.

שלום רב. את יכולה לקבל טיפול לקורונה. אין התנגשות ביניהם. לגבי חיסון מוחלש לפוליו- הנכד ימשיך להפריש וירוסים מוחלשים בצואה מספר שבועות- רצוי לא לבוא במגע עם הצואה שלו.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה