ליכן פלנוס בוולווה לללללללללללללללחחחחחחחחחח

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

30/06/2022 | 11:11 | מאת: יוכבד

שלום לדר לפי ביופסיה יש לי ליכן פלנוס בוולווה מדחת דרמוביט לא עוזרת וגם לא אלידל הסבל נוראי צורב כואב האם ניתן לקחת תוסף של ויטמין A יכול לעזור? לא מעונינת בפרדניזון מצבי הגופני לא טוב בשביל תרופה כה חזקה אולי נגזרות של ויטמין Aשגם מיבשים ואני מיובשת בכל העור באף בפה בעיניים בגרון אין לי רוק בפה מה לעשות מ.קשה ללכת מרוב הצריבה רק בישיבה לא צורב יש לי האבה גזים בשל בעיות עיכול וגם מקלקל את המשחה בתודה איך אתפקד הסבל נוראי

שלום רב ממליצה לפנות לרופא עור מטפל לצורך החלטה על המשך טיפול

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה