כדוריות דם לבנות עקב פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

10/06/2022 | 21:33 | מאת: אילנה

שלום רב יש לי פסוריאזיס 50 שנה. בשנתים שלוש האחרונים גם מאוד מגרד באיזור האינטימי ומאוד אדום. וכבר מספר פעמים שבבדיקת הדם הכדוריות הדם הלבנות קצת גבוהות. Wbc 11.6 Lymp abs 5.6 Mono abs 0.9 האם יכול להיות שבגלל זה הערכים האלו? אודה מאוד לתשובתך

שלום רב אין קשר בין ספירת דם למצב הפסוריאזיס שלך. יש לחזור על ספירת הדם ולחפש מקור אחר לשינוי בכדוריות הלבנות

13/06/2022 | 14:47 | מאת: אילנה

בברכה

עליה בכדוריות לבנות יכולה לנבוע מזיהום, תרופות ,וכוד יש לפנות לרופא מטפל

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה