פסוריאזיס טיפתי ופוטותרפיה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

19/04/2022 | 13:39 | מאת: רחל

שלום. לאחרונה אובחנתי בפסוראיזיס טיפתי ברגליים, הומלץ לי על טיפול פוטותרפיה. התחלתי פוטותרפיה, אני בטיפול מס' 6 כרגע אבל אני מרגישה בינתיים שאין ככ השפעה. אמרו לי שרק אחרי 30 טיפולים בערך אתחיל להרגיש שינוי גדול. האם זה נכון? האם אחרי 6 טיפולים עדיין לא רואים תוצאות? האם זה לוקח זמן?? אני מיואשת כבר.

טיפול בפוטותרפיה עוזר מאד לפסוריאזיס טיפתית. מינון הקרינה עולה בהדרגה בטיפולים, ולכן בטיפולים הראשונם לא רואים שיפור משמעותי. לאחר כ 15 טיפולים תצפי להבחין בשיפור משמעןתי- עד טיפול 30 הפריחה אמורה להיעלם

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה