פסוריאזיס גוטטה ומשחת קסמיאיול

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

08/03/2022 | 10:56 | מאת: אנני

שלום יצאו לי כתמים אדומים על הרגליים. רופא עור הפנה לביופסיה בחשד לפסוריאזיס קלה ועוד לפני התוצאה רשם לי קסמיאול. תוצאות הביופסיה מציינות כי הממצאים יכולים להתאים ל.eruptive psoriasis בקורלציה קלינית מתאימה. אני משתמשת במשחה שבועיים עם הטבה אבל בעלון שלה כתוב שאמורים לעדכן את הרופא אם יש פסוריאזיס גוטטה. אני תוהה אם היא מתאימה למצב הזה והאם להמשיך למרוח. התור לרופא עוד רחוק לצערי ואשמח לקבל הנחיה כדי לדעת שאני לא מורחת סטרואידים ללא צורך. תודה רבה

שלום רב, הטיפול בקסמיול מתאים לאבחנה של פסוריאזיס. את יכולה להמשיך למרוח למשך 6 שבועות או עד להיעלמות הפריחה.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה