אקזמה /פסוריאזיס באוזן

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

05/03/2022 | 11:44 | מאת: רוני

מזה שנה אני סובלת באקזמה או שזה פסוריאזיס בעור בתוך האוזן, הרופא עור לא יודעת להגיד כבר 3 פעמים הלכתי אליה והיא מביא לי משחה שעוזרת לכמה ימים ואז זה חוזר השאלה האם ללכת לרופא עור מומחה אולי הוא יוכל לעזור? או ללכת לרופאה של קופת חולים? תודה

שלוםרב. לעיתים קרובות לא ניתן להבדיל בין פסוריאזיס ודלקת עור- אקזמה באוזן. יש לבדוק מקומות אחרים בגוף שיכולים לעזור באבחנה, תבטיפול בשתי האבחנות דומה.

06/03/2022 | 10:48 | מאת: רוני

השאלה שלי היא האם ללכת למומחה או רופא עור שלא ממש עוזר לי

לפי מה שכתבת נבדקת על ידי רופא עור מומחה בקופת חולים -אין הבדל בין רופא עור מומחה בקופת חולים או באופן פרטי.

06/03/2022 | 10:59 | מאת: רוני

לא, נבדקתי 3 פעמים אצל רופא עור רגיל

תפנה לחוות דעת נוספת

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה