משחה או תחליב מה עדיף

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

03/03/2022 | 04:00 | מאת: דן

ד"ר שלום השאלה שלי יחסית קצרה וממוקדת. בשל העובדה שאני עייף מאוד מהטיפולים ולא רוצה יותר מרפאות מחלקות ופרוזדורים אני מבקש רק משחה טובה גם עם צריך לטוס לחלל לקנות..משחה לא שומנית וכבדה בתחושה שלבשתי סוודר חונק..משחה שנמרחת בקלות מרכחת ומגמישה את עור הגוף בלי הגבלה בכמות המריחה בעור ללא ריח ותוספות העור שלי מלווה קשקשת, יובש ואדמומיות אין לי גרד רק סדקים נימיים שמציקים לי כשאני נכנס לפראם (לא עושה פרסומת) אני לא יודע מה הכי טוב..והמלצת הרוקחים נשמעת כהרצאה שיווקית בלבד להמלצתך אודה בברכה

שלום רב, לעור יבש מתאימה משחה ולא תחליב.

06/03/2022 | 18:13 | מאת: דן

ד"ר. מה המלצתך ? בברכה

אין יתרון לתכשירים מחוץלארץ, אפשר אקווה קרם או כל תבכשיר שנעים לך למרוח

06/03/2022 | 22:59 | מאת: דן

בברכה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה