פסוריאזיס בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

11/02/2022 | 03:57 | מאת: אמיר

ד"ר שלום יש לי פסוריאזיס ברגליים אדמומיות ויובש בחודשים האחרונים יש גם בכפות הרגליים אני לא בעל עודף משקל ודואג לשמור היגיינה הפגיעה בכפות הרגליים כואב ומפריע לתפקוד התחושה שאבד הגמישות האלסטיות חסרה וכל צעד כמו מכת חשמל שעוברת בכל הגוף *ד"ר מה ידוע לך על התופעה שפוגעת בתפקוד היום יומי ? *מה המלצתך לשיפור והטבה בתופעה הנ"ל ? תודה רבה

פסוריאזיס בכפות רגליים מפריעה לתפקוד ביומיומי ומחייבת טיפול. נמליצה לפנןת לרופא עור- טיפול במשחות או פוטותרפיה לכםות רגליים, ובמידה ואין שיפור יש לשקול טיפול בכדורים

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה