חיסון לדלקת ריאות לאחר טיפול בסטלרה

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/02/2022 | 18:02 | מאת: רוני

שלום רב ד"ר האם מתן חיסון לדלקת ריאות לאחר הזריקה הראשונה בסטלרה עלול לפגוע בתהליך הטיפול הביולוגי ו/או בחיסון עצמו או בשניהם? כמה זמן מומלץ לבצע את החיסון לדלקת ריאות מאז ההזרקה הראשונה? אודה לעזרתך בנושא.

שלום רב, חיסון נגד פנאומוקוקוקים לא יפגע בטיפול בסטלרה וכנראה לא יפגום בתגובה החיסונית של הגוף.

08/02/2022 | 12:52 | מאת: רוני

תודה רבה על המענה המהיר מתי מומלץ לעשות את החיסון לאחר ההזרקה הראשונה?

מומלץ לעשות את החיסון לפנאומוקוקים לא מיד לאחר ההזרקה /של הסטלרה, מציעה לחכות לאחר הזריקה השניה של סטלרה -3 שבועות.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה