פסוריאזיס לאורך שנים

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

07/02/2022 | 16:43 | מאת: מושיק

שלום אני נכה צהל מוכר במחלה ממלחמת יוה"כ כל השנים אני בים המלח וכמובן משחות מכל הסוגים.לפני כשנתיים התחלתי לקבל זריקות enberl פעם בשבוע שהמליץ לי פרופסור רוזנר כתשובה לבעית הפרקים.להפתעתי רב הפסוריאזיס בגופי נעלם וגם עושה לי טוב לפרקים.לאחרונה אני שם לב שהמחלה חוזרת די מהר ואני שואל מה את חושבת.ממשיך להזריק פעם בשבוע..תודה

שלום רב, תופעה ידועה בתרופות ביולוגיות -שהן מאבדות מיעילותן במהלך הזמן. לכן ממליצה לחזור לפרופ רוזנר ולהחליף את הטיפול הביולוגי.

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה