תרופה ביולוגית סקייריזי

דיון מתוך פורום  פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה

25/01/2022 | 15:01 | מאת: Eli

התחלתי בסוף ספטמבר האחרון להשתמש בזריקה סקייריזי. את הראשונה קיבלתי בסוף ספט . את השניה חודש אחרי והשלישית כעבור 3 חודשים . יכול לדווח על שיפור קל במצבי . עדיין הנגעים במקומם רק פחות מגרדים ופחות קשקשת . מתי למעשה רואים שינוי המיוחל ? האם זוהי תרופה איטית ? מתי אוכל לדווח על ניקיון מנגעים ? אודה לתגובות מניסיון 🙏

סקייריזי הינה תרופה יעילה מאד לטיפול בפסוריאזיס, כ75% מהחולים צופים שיפור ניכר לאחר 16 שבועות של טיפול, כ80% צופים שיפור ניכרהלאחר 40 שבועות. לכן ממליצה להמשיך בטיפול. צפוי שיפור נוסף.

27/01/2022 | 10:19 | מאת: Eli

תודה רבה

בשמחה

מנהל פורום פסוריאזיס: תמיכה ומידע אודות המחלה